Singer-Songwriting

DSC_0367-e1496065132179Specifiek in Lier:

In deze driejarige opleiding leer je bij verschillende leraars de kneepjes van het vak. Je oefent je in het schrijven van teksten, leert je begeleidingsinstrument en je stem beter kennen, en componeert en arrangeert er op los. Tijdens het jaar wordt ook ruimte gemaakt voor extra workshops, en we nodigen een professionele jury uit. Zo kwamen de afgelopen schooljaren bijvoorbeeld Jonas Winterland, Jan De Smet, Leonore, Elvis Peeters, Michaël Brijs en Reinout Verbeke langs in onze academie. De lessen worden gegeven door Jan Borré, Bart Walravens en Lies Van Gasse.

Na afloop van deze drie jaar kan je jezelf met recht en reden singer-songwriter noemen. Misschien heb je zelfs al materiaal voor een eerste plaat?

De cursus is er voor gitaristen of pianisten die naast uitvoerder ook maker willen worden. Idealiter heb je een L4-diploma op zak, en schrijf je wel al eens een ingeving neer in een notitieboekje. Bereid je voor op een stevig, maar verrijkend engagement.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar lies.vangasse@samwdlier.net en bereid je voor op de auditie. Die valt in 2017 op 4 of 6 september. We peilen daar naar je kunnen en je motivatie, en luisteren ook naar wat jij van de opleiding verwacht.

Advertenties